leer spreken als een pro

De online cursus om beter te leren spreken in het openbaar.


Ja Dit Wil Ik

mock iwan

Indruk maken is geen kunst!

Voel jij je overweldigd en onzeker wanneer je voor een publiek moet spreken? Merk je dat je presentaties niet het gewenste effect hebben en dat het publiek je na afloop ontwijkt?

Het is ontmoedigend om het gevoel te hebben dat je boodschap niet overkomt en dat je niet in staat bent om anderen te boeien. 

Leuk presenteren is gewoon niet voor iedereen weggelegd… toch?

 

Onzin. Je hoeft je niet onzeker en belemmerd te voelen. Ook jij hebt het vermogen om je ideeën effectief over te brengen.

De cursus biedt een uitgebreide en doelgerichte aanpak om jouw presentatievaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Ik begrijp je uitdaging en bied praktische technieken en inzichten.

Het resultaat? Je spreekt met overtuiging voor een publiek. Je hoeft nooit meer bang te zijn dat je presentaties saai zijn en de informatie niet blijft hangen. Je bent in staat het podium te veroveren en een blijvende indruk achter te laten op je publiek. Sterker nog… ze staan voor je op de banken.

.

Ontdek de Geheimen

Je presentatie moet geen standaard praatje zijn, maar eerder een dynamische ‘inspiratie boost‘ die de luisteraar van begin tot eind boeit en overtuigt. 

Met mijn achtergrond als theatermaker heb ik me verdiept in alle facetten van goed spreken in het openbaar, en deze kennis verwerkt in een totaalprogramma dat punt voor punt overtuigt.

Mijn ervaring op de grootste podia en met bekende persoonlijkheden vormt de kern van deze cursus. Al mijn expertise als professionele performer is hierin verwerkt.

Wil jij ook de beste inzichten en technieken leren?

 

Theatraal

Op maat ontwikkeld met de filosofie en wetenschap van het theater als fundament.

Inspirerend

Boeiende opdrachten en video’s, doordrenkt met creativiteit

Praktisch

Met onze cursus bepaal jij wanneer je studeert

noomi
noomi@username Lees verder
Dit was echt heel erg leuk om te doen.
Geweldig.

Alles wat ik geleerd heb

Geef mij iedere spreker een half uur en ik maak ze 5 keer beter.

 

Wil je je presentaties naar een hoger niveau tillen?

Gratis E-boek

Ontvang nu jouw exemplaar van “De Onmisbare Presentatie Checklist” 

Jouw sleutel tot succesvolle en overtuigende presentaties.
Met waardevolle inzichten en praktische tips die direct impact hebben.

In 5 modules behandelen we essentiele onderwerpen, speciaal voor jou samengebracht

Spreekangst 

Overwin je spreekangst met onze cursus en krijg inzichten en strategieën om je zelfvertrouwen te vergroten. Leer met overtuiging voor een publiek te spreken en ontdek hoe je je angst transformeert tot kracht. 

Stemgebruik

Leer hoe je je stem kunt gebruiken als een krachtig instrument in je presentaties. De cursus biedt oefeningen en technieken om je stem te versterken, variatie toe te voegen en je boodschap met impact over te brengen

Opbouw speech 

Leer hoe je een presentatie opbouwt. Ontwikkel vaardigheden om een boeiende opening te creëren, je argumenten te ontwikkelen en een krachtige afsluiting neer te zetten die je publiek bijblijft.

Wetenschap 

Ontdek de wetenschap achter effectief spreken en begrijp de kracht van retoriek. Krijg inzicht in de opbouw, stijl en performancetechnieken, en verwerf de vaardigheden om met overtuiging en impact te presenteren.

Formule

Leer een formule waarmee je elke voordracht krachtig, duidelijk en boeiend kunt maken. Ontvang houvast dat je altijd kunt gebruiken en waarmee je vertrouwen uitstraalt bij elke presentatie.

Houding en beweging

Verbeter je presentatievaardigheden door bewust te worden van je houding en beweging. Straal zelfvertrouwen uit met open lichaamstaal en leer hoe je het podium effectief kunt benutten om je boodschap kracht bij te zetten.

Versiering  

Leer hoe je je speech kunt verfraaien en ervoor kunt zorgen dat je publiek geboeid en enthousiast blijft. Ontdek trucs en tips om van begin tot eind een meeslepende en theatrale presentatie neer te zetten, waardoor het een feest wordt voor iedereen die luistert..

Techniek

Informatie over verschillende technische aspecten, zoals de akoestiek, verlichting en geluidsinstallatie. Leer hoe je deze elementen effectief kunt beheren en optimaliseren om een succesvolle presentatie te garanderen.

 

Productie

Leer niet alleen hoe je moet spreken, maar ook waar je rekening mee moet houden naast het spreken. Effectieve handouts en powerpoints Leer hoe je succesvolle duo-presentaties kunt geven, en hoe je de kunt zorgen voor maximale impact.

 


€ 450,-€ 397,-

Online Presentatie Cursus

  • Wil je jouw presentatievaardigheden een boost geven?
  • Ben je op zoek naar meer impact en betrokkenheid bij je publiek?
  • Ben je klaar om je presentaties naar een hoger niveau te tillen en je publiek te overtuigen?

 

Dan is dit het meest complete programma wat je online tegen zult komen. Je profiteert van de ervaring en kennis van het theater.

Voor je het weet, ben je een veel gevraagde spreker.

De basis cursus

Ontdek alle details van effectief presenteren, inclusief een methodiek (formule) om elke lezing boeiend en humorvol te maken.

In vijf modules krijg je een grondige introductie in de essentiële basisvaardigheden.


JA.!! Deze wil ik!

>